Læringsdesigner, prosjektleder og programleder for IKEA Norge»Leading with inspiration» læringsprogram. From fixed to growth mindset

INSPIRE#ENGAGE#ACTIVATE#CAMPSTORE#CELEBRATE

2015- 2017 IKEA Norge, Lærings designer, prosjektleder og programleder av programmet «Leading with inspiration»  

I dette spennende oppdraget jobbet hun som prosjektleder med ansvarsoppgaver som lærings designer, prosess, innhold, organisering event, moderator for programmet før, under og oppfølging etter.

100 ledere/ talenter, fra fagfelt PR og markedsføring, IKEA Food, Kommunikasjon og Innredning, salg og logistikk.

Hensikten med programmet var å forstå og praktisere kraften av inspirasjon, engasjement, praktisere, teste, evaluere og feire. Fem eventer/samlinger fordelt på et år, med tett oppfølging av enhetene i året som kom etter. Fokus på samhandling og kraften i enkeltindivid, team og organisasjon, for å kunne skape en varig endring i tankemønster og arbeidsmetoder. Gjennom det skape et bedre IKEA som gav bedre opplevelser for kunder, medarbeidere og konsumenter i Norge.

Et godt eksempel på en organisasjon som gikk fra «fixed to growth mindset» Det har gitt svært gode resultater kommersielt og hvordan konsumentene oppfatter IKEA som mer inspirerende i dag. Programmet ble sett på som et godt eksempel for videre arbeid rundt denne endringsprosessen i IKEA internasjonalt, der land som Tyskland og Sverige kopierte mye av innhold og prosess og gjennomførte året etter.

Tekst fra invitasjon til frokostmøte i Markedsførings foreningen i Stavanger. Frokostmøte: Hvordan ble Ikea Norge en internasjonal ledestjerne? IKEA er et av verdens mest suksessrike selskaper. Men visste du at alle andre IKEA-land nå ser til Norge for å lære hvordan de skal lykkes i en enda mer kompetitiv bransje? 

Midt i sentrum av dette står et fyrverkeri av en dame fra Sandnes! 
Karete Kristoffersen har ledet organisasjonen gjennom en viktig og nødvendig endring for å kunne revitalisere IKEA, noe som har skapt mye oppmerksomhet. Hun er prosjektleder for det nyskapende prosjektet «Leading with inspiration». Så ta med deg lederen din og kom. Det blir inspirerende – vi lover.

kareteOG