Prosessleder, kreativ leder og moderator for IKEA- La livet ditt innrede stua 2017, som inkluderte samskapning med fotograf Morten Krogvold.

Som kreativ leder for den totale leveransen og sammen med to av lederkollegaer, ledet Karete prosessen årets temalansering «La livet ditt innrede stua» 2017. Det innbefattet alle kanaler, samt internkommunikasjo, samhandling internt i IKEA med flere grupperinger og med byråene Trigger, JCP, og Smfb. Fotograf Morten Krogvold var en del av prosessen og innholdet og sammen med han besøkte de 16 Norske hjem, fordelt i hele landet.

Kronjuvelen var Temalanseringen på Salt i Oslo, som inkluderte Morten Krogvolds fotoutstilling av 16 ulike Norske stuer. Karete var moderator for både presseventet og publikumsarrangementet med 300 gjester. En uke etter det store arrangementet arrangerte de et stop på Designer Saturday med samme team, samt kundeeventer på alle varehus med miniutstilling av bildene til Morten Krogvold.

Nesten 1.500 mennesker meldte seg for å få fotografert stua si. Krogvold reiste så landet rundt og tok bilder av 16 forskjellige stuer, som ble til en utstilling på SALT. Her var det heller ingen krav til å ha IKEA-produkter hjemme. Den fikk bra med oppmerksomhet, både av lokalpresse i byene han besøkte, men også av NRK og TV 2.

Morten Krogvold inviterer seg selv og IKEA hjem til folk.
Møt IKEA på SALT
En av personene de besøkte og ble kjent med var Lisbet. Hennes liv og stue var en del av inspirasjonen bak innredningen og programmet på SALT, som viste hvordan du kan skape rom i stua for de viktigste tingene i livet.
kareteOG