IKEA+Tine

Nå kan du bli med hjem til IKEA. Karete var prosessleder og med-kreatør av den kreativ retningen av kafè Heimatt i Oslo. Kaféen var et samarbeidsprosjekt mellom IKEA og Tine i 2017. Mens IKEA planla og innredet med sine møbler, stod Tine for den daglige driften. 

Her kunne unge studenter komme om morgenen, bestille et glass iskald melk og en frokostskive og slå seg ned ved et stort bord i spisestuen, eller i en lenestol i biblioteket.  På heimatt kunne de også nyte frokostskiver hele dagen med laptopen i fanget. Lune farger på alle flater, MASSE grønne planter og IKEA møbler sørger for en hjemmekoselig atmosfære.

Akkurat like koselig som hjemme

«Er du av den nysgjerrige typen og titter inn i vinduene i Jens Bjelkes gate, nederst på Grünerløkka, kan du komme til å tro at du titter inn i en privat leilighet. Men ikke la deg lure. Dette er nemlig den splitter nye kaféen Heimatt som er innredet med persiske tepper på gulvene, lune farger på veggene og grønne planter i alle hjørner. Akkurat like koselig innredet som du ville gjort det hjemme hos deg selv» Tekst Boligpluss

Kaféen er fremdeles i drift.

Foto: Inger Marie Grine

kareteOG